15 Mayıs 2009 Cuma

KUZEY TAN DER Kİ:

Hey nerdeyim ben burası neresi neden soğuk, nerde benim yüzme havuzum ve kişisel odam. Ayrıca burası çok gürültülü. Beni çağıran bayan "hadi oğlum gel" diyen bayan geldim ama sen nerdesin.Yakama kırmızı karanfil mi taksaydım. Beni tanır heralde. Dur saçımı başımı düzelteyim.
Amca amca senin ehliyet nerden. İlk kaşıkta bu olduysa biz bu yoğurdu nasıl bitiririz bilemiyorum. Anne şu makinayı bırakta beni temizle. Amcacım sen en iyisi şu kaşığı bana verde nasıl yenir göstereyim. arkadaşlarımın bloglarından öğrendim.
Bak arkadaş sen kaçmayacaksın. Kaçıp beni arkandan emekletme. Zaten daha emekleyemiyorum. Rezil etme beni herkese. Gel yanıma çırpınmadan. Tamam çok çok renklisin çok tatlısın ama benimde bir karizmam var. Bak kaçma, annem gözüme bakıyor elinde fotograf makinası ile emekleyeceğim diye beklemede.
AAA bunlar da nerden çıktı. Devamlı emdiğim ellerime benziyor ama yok değil bunlar farklı. Birde emmesi eller kadar kolay değil. 1,2,3 hoopp ağızıma. "cork cork cork" hımm tadıda güzel bunun. Ay çok yoruldum.1,2,3 hoop ağzıma "cork cork" çok yorucu yahu. 1,2,3 hoop "zoorrt" ay pardon zorlarken ayıp bişi yaptım. Özür dilerim arkadaşlar

2 yorum:

  1. Kuzey Tan, yazı getirmişsin. Umut Ege de arada cıbıllaşıyor, sonra giydiriyorum. Ama hiç hoşlanmıyor bu durumdan.
    Bir de annene sor bakalım o kelebek işe yarıyor mu. Umut Ege arkadaşın tatlı canını yormaz bişileri yakalamak için, sonra ağlar versene diye:)) Kelebek ilgisini çekebilir mi?

    YanıtlaSil
  2. Evet bu kelebek işe yarıyor. peşinde şuanda dönüp duruyor Kuzey Tan. Çoğunlukla 2 geri 1 ileri gidip ilerliyemiyor ama kelebeğin sesini duyunca çıldırıyor.Bayağı oyalanıyor.
    Daha önce kullanan arkadaşlarım kanadı kırılıyor dedi ama kanadını kırana kadar yürür bizim adam.
    Aslında çok dayanıklı. Kuzey Tan yapmadığını bırakmıyor zavallı kelebeğe.Düzelip elinden kurtulup gene yürüyor minnik kelebek.

    YanıtlaSil