18 Eylül 2009 Cuma

KORKTUK.

KORKTUK, GERÇEKTEN ÇOK KORKTUK

Öğleden sonra oğluşumu uyuttum mutfağa geçtim. Tatlı yapmak için su ve şekeri koydum ve oğluş ağladı. Aldım emzirmek için koltuğa oturdum. Hafif yaslanarak ayaklarımı uzattım ve veveee uyudum. Hep böyle uyurken oğluşum düşermi diye düşünmüşümdür ama yok bu olmadı.

Zil sesi ile uyandım ama nasıl bir zil. Oğlumda ben de fırladık. Odadan çıktık . Evde bir duman. Mutfağa koştum. Nedeni anladım. Sadece yanık şeker dumanı ama çoook fazla. Kuzey Tan ımı salonun balkona cıkardım yere bıraktım. Hemen ocağı söndürdüm. Güzel kapkara bir tencere.

Bütün camları dış kapıyı açtım. Balkona cıktım aşağıdan bakan insanlara herşey yolunda dedim. Apartmandakilere tamam herşey yolunda dedim.

O an şoktan heralde başka hiç konuşmamışım. Komşumuz 1 saat sonra geldi tekrar kontrole. (dış kapıyı kapattığımı duyunca bayılırsam diye korkmuş heralde) Sonra sakinleşince biraz ağladım. Babacık aradım gel dedim. O gelene kadar şu iğrenç koku gitsin diye peşimde dolaşan Kuzey Tan ile yerleri 2-3 kez sildim. 2-3 kez Tozları aldım.Kuzey Tan kokuyor gibi geldi hemen duş aldırdım.Kıyafetler yıkamaya.

Babacık gelince biraz ona da ağladım.Sonra ocağı temizledim. (eser bile kalmadı diyeceğim ama koku var.)Koku gider mi diye dolapları sildim. Suya limon kestim kaynattım. Süt kaynattım. Türk kahvesi kaynattım. Koku varrrr.

Koku koku koku halen nefes alamıyorum gibi geliyor. Korktum çok. Olamayan şeylerin olabilir ihtimallerini düşünmek bile istemiyorum. Bu bugüne kadar yaptığım en kötü hata.

13 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Gecmis olsun
    Her insan dalabilir
    Cok sukur birsey olmamis ,allah korumus
    Uzulme lutfen

    YanıtlaSil
  3. Cok gecmis olsun canim ya. Allah beterinden korusun. Cok benzeri basima geldi biliyorum insanin nasil korktugunu. Kaynayan yumurtayi unutup uyumusum. yumurta patlamis her yere sacilmis. Kap yana devrilmis ama cok sukur ocagi sondurmemis. Sondurse gaz dolacak butun ev. Sen nasil annesin diye kendimi yedim bitirdim ama bizler de insaniz iste. Yorgunluktan insan nasil sizdigini bilemiyor. Tekrar tekrar gecmis olsun.

    YanıtlaSil
  4. Çok çok geçmiş olsun.
    Ben de okurken çok korktum ama çok şükür kötü birşey olmamış...

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun.Allah sağ sağlım bır sekılde uyanmanızı sağlamış.Eee ikiniz de meleksiniz şimdi.Rabbim uyandırmaz mı zamanında, kollayacak tabi, önce Kuzey Tan meleği tabii =)
    Neyse ki hiçbirşey olmamış, bırak koksun varsın, Kuzey Tan yanık kokusuna da alışsın.Evlenince eşi neler yakacak neler =)
    ( bu arada izleyici olarak sizi de bekliyoruz sayfamıza )

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun gerçekten de. Neyse ki komşular çabuk uyarmış. Ama oluyor böyle şeyler. Ben de bir keresinde (hem de Amerika'dayken) ocakta kaynayan mısırı bırakıp arkadaşlarımla kahve içmeye gitmiştim. 45 dakika sonra hatırlayıp eve koştuğumda heryerden duman çıkıyordu ve tencere, mısırla herşey kömür haldeydi.

    Kuzey Tan'a öpücükler...

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun. Okuyunca korktum ama iyi ki bir şey olmamış. Hata yapmak insana özgü. Geçmiş olsun, Allah korusun diyoruz...
    sevgiler, iyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun. ben de geçen gün çorbayı unutmuşum, son anda yetiştim. hata işte, her zaman olabilir. sağlık olsun...

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. cok cok gecmis olsun.
    Allah beterlerinden korusun..Neyseki birsey olmamis, ama o korkuda yeter insana..

    YanıtlaSil
  10. cok gecmıs olsun allah korumus..

    YanıtlaSil
  11. ben de aynı günün akşamı umut egenin yemeğini güzelce bir yaktım. kokuya uyandım.
    çok dinçken ocakta bişiler halletmeli sanırım.
    çok geçmişler olsun...

    YanıtlaSil
  12. çok çok geçmiş olsun. neyseki birşey olmamıuş ama bazı şeylerin korkusu bile yetiyor insana.Allah daha beterinden korusun.

    YanıtlaSil
  13. Teşşekkürler arkadaşlar.

    YanıtlaSil