28 Ekim 2009 Çarşamba

DOGUM GUNUM

Geçen hafta çok yoğundu.Büyümüşüm hem de tamı tamına 1 yaşında olmuşum. Bir şeyler yakıp yakıp önüme koyuyorlar sonra aynı şarkıyı hep beraber söylüyorlar. Benden birşey yapmamı için bekliyorlar. Sonradan yanan şey sönüyor ve alkışşşşş. İlginç bir tören. Geçen annem içinde yapmıştık buna benzer. Benim pastam daha güzel ama. Bir böcekmiş. Annem yaptı.


1. Kutlama 21 Ekim 2009



Yok bitmiyor bu tören. Haftasonu beni uyutup evde değişiklik yapmışlar. Sevdim bu yeni halini. Renkli renkli süper olmuş.Pasta yapma ekibi kurmuşlar. Gece 4 kişi 4 saatte yapmışlar. Acemi bunlar. umarım 2,3,4... yaşlarımda bu süre kısalır. Bence onlar oyun oynadı o renkli şekerler ile.
Tadına bayıldım ama pastanın. Gerçekten çok güzeldi. Inanmadı kimse onların yaptığına. Aşağıdaki resim delildir.
2. kutlama hazırlık
Parti zamanı: Arkadaşlarım vardı. Hep bahsedilen görüşmediğim eski arkadaşlarda vardı. Çok kalabalıktık. Oyuncaklarımla oynadık. Sırayla!!!! bisiklete bindik.Ağladık, güldük eğlendik. Damla yine çok güzeldi. İpek içerde uyuduğundan Damla ile ilgilenebildim.
2. kutlamadan manzaralar
Anneden not:Oğlum için miydi yoksa benim için mi????? Çok yorulduk çok

7 yorum:

  1. Tabiki senin için:) superBir partiymis kaçırdık ruh bee fıyor deniz bey:) sizde bizimkine gelemeyecekmissiniz üzüldük ama oyun için buluştuğumuzda telafi ederiz :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlu yıllarrrrr
    pastalar ve parti süper gözüküyor. Nice mutlu yaşlara

    YanıtlaSil
  3. mutlu yıllar uzun ömürler..

    YanıtlaSil
  4. Kuzey Tan , doğum günün kutlu olsun canım,
    nice güzel senelere,
    ismine bayıldımmmm:)
    sevgilerimle
    Aynur,

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler aynur. hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil