17 Ekim 2009 Cumartesi

İLK BULUŞMA

Güzeller güzeli Duru Hanım(sadece resimlerde değil gerçekte de), yakışıklı mı yakışıklı Deniz bey (saçları ve dişi olmasa daha yakışıklı olurdu. aaaa onlar olmasa bana benzerdi.yok yok saçlı ve dişli daha yakışıklı) buluştuk. Parkta dolaştık. Deniz Bey uykuyu sevdiğinden beni annelerle muhabbete zorladı, tek erkek ben kaldım. Yok tabiki etmedim annelerle muhabbet.
Duru Hanım gelince gözlerimize inanamadık. Çok güzeldi. "tütütütüü nazar değmesin" diyecekmişim.annem dedi.
Sonra anneler kaynaşsın diye oturduk bir cafeye. Muhabbet muhabbet muhabbet. Ben uykum gelince huzursuzluk yarattım. Uykumu alamamıştım zaten.
Bir ara fotolarımızı çekmek için çok uğraştı anneler.Yok durmadık. Çekemediler.Duru bizim saçımızı çekemeye çalıştı biz ona vurmaya çalıştık. Hepsi sevgi göstergesiydi.
Birbirimize kitaplarımızı oyuncaklarımızı gösterdik.
Kasım ilk haftasıyla tekrar buluşacağız. Anneler oyun, aktivite hazırlıkları yapacak. Ödevlerine iyi çalışsınlar. Öyle ortaya bir top oynayın olmaz.Deneyimli anneler yol gösterin bizim annelere de.
Görüşmek üzere arakadaşlar.

Anneden not: Duru kızımız bu kadar mı hanım hanımcık olur. Elleri bu kadar mı hoş olur. Küçük beylerde bu güzellliğin farkında ellerini tutmaya çalıştılar Duru'nun. Bir ara Kuzey Tan nın vurmaya çalışması kötü oldu ama. Bende tam anne modunda "Ayy oğlum hiiç yapmazdı. ay nasıl oldu" özür modundaydım.
Deniz bey yakışıklı, uslu. Kuzey Tan la paslaşamadılar daha ama diğer buluşmada eminim dağılacak etraf.

Günün özeti. Duru bir prenses; Deniz bir Jön; bizimki de fotograftan anlarsınız tam bir mafya babası.
Biz mi?
Biz de asıl kahramanlar. Anneleriz.

1 yorum:

  1. Güzel bir gündü kuzey tan bey. Ama ben sizin deniz beyle sıkıldığınız için yaptığınız mizirdanmalar nedeniyle nasıl ayrıldık,hesaba ne oldu hiç bisey anlamadım .hesap böyle olmadı annesi.tekrar çok TSK ederiz.biz sizi çok sevdik duruya bayıldık umarım sizde bizi sevmissinizdir:)

    YanıtlaSil