12 Ocak 2010 Salı

BLOGGUMUZ 1 YAŞINDA ve HARIBO dAYI ve ÇILDIRMIŞ İSTANBUL HALKI

Bugün bloggumuz 1 yaşında. Planım size güzel bir istatistik sunmaktı.Ne alaka diyeceksiniz ama biz böyle görmüşüz:(

Hatta eski yazdıklarımı ama yayınlamadıklarımı yayınlamaktı.

Neden sunamıyorum dersiniz bizim Kuzey Tan dayı (HARIBO dAYI) yine Extra HARIBO durumu oldu bizde hastanedeyiz.Şuanda hastaneden yazıyorum.

Anlamadıysanız  açıklayayyım şu türk filmi triplerimden çıkıp.(söyledi söyleyecek durumları.)

Bizim dayı -benim küçük kardeş- şeker hastası.yılbaşı sonrası iş stresi, geçirdiği grip, bekar erkek tripleri, yemeğine dikkat etmemek, günde 15 saat üstü çalışma.... nedenleriden pazar günü fenalaşmış. Kendisi teşhisi koymuş gıda zehirlenmesi- sanki doktor. Arıyorum açmıyor. sonra aradı dediği anlaşılmıyor. Gel dedi.

gittik eve giremiyoruz. Sevgi dolu abartman sakinleri!!!!! açmıyor dış kapıyı. Gidin siz çalın kapısını kırın girin dedim hastayım dedi şimdi ise açmıyor telefon ve kapıyı. Sonunda bir adam açtı. Karısı bağırıyor arkasından "ya teröristse ya bombalarsa" evet üstümde etek full makyaj topuklu ayakkabı kapıda kapıyı açın diye ağlıyorum ve teröristim. burasıda sanki çook önemli bir mevki. sende süper önemli bir kişi.
girdik eve aldık. kendi açtı kapıyı. Bu arada biride kapıyı açıp benim 1.90 lık adamı taşımama yardım etmemesi süperdi. eminin kapı deliklerinden izlemişlerdir.HAstaneye geldik. Şeker Komasına girmiş.

İstanbul avrupa yakası ve öncellikle bu gayrettepe, mecidiyeköy  böyle. Daha önce ben otururken burda: İşten dönerken köpekler kovaladığında kendi apartmanımda psikopat giriş katı komşum apartman dış kapıyı 3 defa kitlediğinden kapıyı açamadığım ve kapıyı açın diye yumrukladığımda camdan bakıyordu. Eşim zilin sesi ile otamata basmış ama kapı kitli açılmıyor koşup gelip açmıştı. O gün ben neden o kadının kapısını kırmadım bilemem ama bak şimdi aklıma geldi .Uyardım onlarıda yangın olsa siz içerden çıkamayacaksınız diye. anlamayan bilmiş ev hanımı tipi.İzlersen psikopat yayınları bu olur.

Çalışan insan olduğumuzdan komşuluk ilişkileri çok iyi olmayabilir ama anadolu yakasında bu iş böyle değil. Biraz daha iyi.İlk taşınınca şaşırmıştık. Eşim arada tanıyormusun diyordu ama yooo.

Ne yazmayı planladım neler yazdım.

Konunun özeti:
  1. İnsanlar, insanlık sınırlarını bencillikleri, korkuları ile örmüş  ve insanlıkları hakkında hiç birşey hatırlamıyorlar.
  2. Özellikle yanlız yaşayan yakınlarınızın anahtarlarının yedeğini alın. Sizin anahtarlarınızıda size hızla ulaşabilecek birilerine verin.


Haftasonuna yayınlarım 1. yılı nasıl kapattık. Bu resimde Kuzey Tan nın yeni oyuncağı ile resmi.

6 yorum:

  1. büyük gecmis olsun, ya canim türkiyemin yardimsever insani bu kadar mi yabanlasmis..

    Kuzey Tan ' in resmi süper sanirim her bebegin böyle bir resmi var, acaba bu makine olayinda onlara bu kadar ilginc gelen ne?

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok çok gecmis olsun Fatma . Su an durumu nasıl? Sabah programları muge anlı sayesinde bu hale geldik toplum olarak.

    YanıtlaSil
  3. Cok cok gecmis olsun. Insallah bir an once cikarsiniz hastaneden. Istanbul halkina gelince sonuna kadar haklisin. Insanlar birbirine birak yardim etmeyi selam vermeyi bile bilmiyorlar. Ne kadar aci. Komsusu ackken kendi huzursuz olan insanlardan komsusu olse ruhu duymayacak insanlara donustuk...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler arkadaşlar. Hastanedeyiz halen bekliyoruz.
    Olayı, kuzen ekibiyle eğlenceye dönüştürmeye çalışıyoruz. İnanamazsınız ne geyikler yapıyoruz.Hastanın morali yüksek olsun sinir stress azalsın diye. Hastaneden atılmazsak:)

    Fakat insanların durumu çok vahim

    YanıtlaSil