5 Temmuz 2010 Pazartesi

ANNELERE BEDAVA BOTOX

Annelere bedava BOTOX başlığı ne kadar ilgi çeker bilmem ama dudaklarım botoks lu gibi. Kuzey Tan kafa atınca yanlışlıkla benimde tavşan olamayan dişlerim!!! (heee he hee Davşan Davşan minik Davşan) çarpıyor dudağım patlıyor ve botokslu imajı çiziyorum.Aslında ne gerek, doğum kilolarım daha botoks etkisi yapmıştı orama burama. Hiç gerek yoktu bu dudağıma botoks:)))

Gelelim bizim minik adama. Adamımız coştu coştu. Hastalık olayını anlatmıştım. Aşağıda ogünden bir kaç mahsun fotoğraf var.

Bu aralar hiç durmuyor. İnanılmaz hareketli. İnanılmaz ötesi. Dur durak bilmiyor. Koltukların tüm minderleri yerde etrafta. Gymboree gibi oldu evimiz. Minderi dayıyor koltuğa, yürüyerek tıırmanıyor. Oradan 60 cm uzaktaki koltuğa uçuyor. Kolundan çıkıyor. TV sehpasına çıkıyor. Oradan aşağıya 2 ayağının üstüne zıplıyor.

Masaya gidiyor. Kenarına asılıyor ve ayaklarını karnına çekip sallanıyor.

Koltuğa kolundan çıkıyor. Zıplıyor zıplıyor. Sırt kısmına çıkıp yürüyor.

Sehpadan tırmanıyor. Konsola geçiyor orada oturuyor.Tüm sehpa üstündeki kitapları yere atıyor.



Offf offf ben yoruldum..



Yukarıdaki resim bisikletini yere vurduğu için babasının çözümü.Minderler üst üste sonradan babada geçti oturdu ama sonuçççç aşağıdaki resimde.



Elektrik süpürgesinden korkan çocuk el süpürgesine bayıldı. Yere dökünce birşeyler gidip kendi alıp süpürüyor. Süpürge almayınca ne yapıyor dersiniz. Alıp kendi ağzına atıyor. Amaç yok etmek.


Bu resimde dün arkadaşımda çekilmiş tarzan resmi.....

4 yorum:

  1. Valla annesi basa cikamamakta cok haklisim ama hareketli cocuk iyidir. Enerji icinde birikecegine disari atmasi daha iyi bence. Aksama rahat uyur, derin uyur, yemede ariza cikarmaz. Say say bitmez faydalari :)

    3. resimdeki dombul ayaklara, son resimdeki hasin bakislara bittim ayrica.

    YanıtlaSil
  2. :)) çoçuklarımız büyüdükçe bizdeki yorgunluklarıda artıyor.Bizim betüşte de aynı durum var enerji patlaması yaşıyoruz.1 sn poposunun üstüne oturmak yok.Bende bazen çok kızıyorum ama sonra allaha şükrediyorum sağlığı yerinde koşuyor oynuyor diye.Buarada sanada geçmiş olsun.Hastalık fotoğrafları gerçekten çok mahsun:((

    YanıtlaSil
  3. bizler yoruluyoruz, ama onların enerjileri hiç bitip tükenmiyor,ama yinede herseferinde hem kızıyorum hemde içimden şükürler olsun diyorum,sağlıklı sıhhatli
    bu yüzden kuzeytana maşallah diyorum annesi nazar değmesin

    YanıtlaSil
  4. İlknur; haklısın hastayken "oğlum kalk yaramazlık yap" dedim.Ama uyuma konusu ters etki yapıyor. Çok hareket ederse az uyuyor:))

    Seyhan; Bence de kız erkek fark etmiyor.

    Abide; hepsi zıp zıp zıp durmuyorlar değil mi?

    Elif; hiç birine nazar değmesin:)))

    YanıtlaSil