31 Temmuz 2010 Cumartesi

HAYALLERİ VARDI.

Hayalleri vardı.Daha iki gün önce şakalaşarak konuşuyorduk.Hayallerinden tatilinden bahsediyordu. Aldıklarından valizinden evine alacağı duvar saatinden . "Tatilden ne istersiniz?" demişti çıkarken. "seni" demek gelir miydi aklıma. "magnet yeter canım" dedim. ""hayatta istediğim en büyük şey.." diye başlardı cümleleri.
Güzel maviş gözleri vardı, bembeyaz teni. Halen biri arayıp "şakaymış canım" desin diye bekliyorum. Hep korunmaya muhtaç bir ruhu vardı. Masum. Hep hayatı hızlı yaşamak isterdi. Niyeti bellliymiş.Erken gitmekmiş niyeti.
Ben şimdi nasıl girerim o işyerine. "fatoş hanım size birşey sorucağım." diye odama dalışları aklımda. Her sözü her yaptığı hayalleri şuan beynimi kurcalıyor. beynim patlayacak gibi. Cep telofonumda uzaktan çekilmiş bir fotoya bakıyorum sık sık.
Uyu güzelim.

8 yorum:

  1. bugun aglayacak yer arıyorum sankı ben...cok uzuldum

    YanıtlaSil
  2. çok üzüldüm ya gencecik insan..

    YanıtlaSil
  3. en yakın arkdaşımı trafik kazasında kaybettim o da çok gençti bu genç ölümler yıkıyor insanı allah sabırlar versin tüylerim diken diken oldu:((

    YanıtlaSil
  4. Günde 9-10 saatini geçirdiğin. eşinden çocuğundan daha çok gördüğüm bir insan.
    Departmanda herkese konuşun, hakkında konuşun resimlerini asın, anılarınızı paylaşın, ağlayın hatta, yoksa acısı hep içinizde kalır dedim.Bugun biraz daha iyiydi herkes.Ağlasakta konuşabiliyorduk.

    YanıtlaSil
  5. 15 yıllık can dostumdu kardesımdı hala yanıyor acıyor kanıyor kalbım ve bu hıc dınmeyecek :(

    YanıtlaSil
  6. Tu@n@ benimde halen içim acıyor. Resmine bakınca ağlıyorum. Oğlumda unutmasın diye yazdım oğlumun bloguna.

    YanıtlaSil