2 Ağustos 2010 Pazartesi

Mutluluk, Şaşkınlık, Hüzün ve Islak mendil.

Islak mendillerin kokuları beni çok etkiliyor. Bu sebepten sık sık değiştiriyorum çünkü koku hafızam o kokuyu başka bir kokuya etiketliyor.:(((( Islak mendilin kokusunu duyunca direk alt açmak geliyor aklıma.

Ay konuya geleyim değil mi?

Bugun aldığım ıslak mendil kırmızı üstünde çizgi bebek ve ayı resmi olan bir mendildi. İlk defa almıştım.Kuzey Tan hızla poşetten çıkardı. Nasıl mutlu oldu nasıl sevindi. Sarıldı mendile, dans etti öptü mendili, nasıl kucaklıyor. "cici cici" deyip zıplıyor. Bu ne sevgi bu ne dans. Sonra uzattı aç diye. Açmak istemedim mendillerle ev temizleme takıntımız var. Heryeri herkesi siliyor. O kadar sevinçliydi ki hadi açayım dedim. Açtım veeee.....

Kuzey Tan nın gözleri patladı. Çıkardığım ıslak mendilleri eline aldı şok bir şekilde baktı ve ağlamaya başladı. Fırlattı çıkardığım mendilleri. Yok koklattım tenine sürdüm çığlık çığlığa. "kapa kapa" dedi.Anlayamadım kapadım. Belki kendi açmak istiyordur diye uzattım. yok ağlıyor. Üstünde açma alanını kapatıp köşesinden açmak istiyor. Sonra yine üstündeki ayı ve bebeği severek bana gösterdi.

Anladım.



Kuzey Tan bu paketi oyuncak sanmıştı. Ve mendil olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradı. Akşam saatinde hemen gidip oyuncak alasım geldi.

O mendille yaşadığı mutluluk, şaşkınlık ve hüzün.Seni seviyorum Kuzey Tan.

6 yorum:

  1. :)) yavrum benim oyuncak sandı demek ki.Pakette gerçekten çok cicili biciliymiş :)Kokulara karşı benimde hassasiyetim vardır.Betüşün cildi çok hassas olduğu için biz mendilimizi değiştiremiyoruz.Öptük

    YanıtlaSil
  2. hayal kırıklığına uğradı ,kıyamam
    annesi oyuncak alman şart oldu

    YanıtlaSil
  3. ama yazık olmuş kuzuya evet evet oyuncak şart :))

    YanıtlaSil
  4. biz de bu ıslak mendili kullanıyoruz hem ucuz hem güzel:)

    YanıtlaSil
  5. Ben almadım oyuncak ama bugün Toprak (Toprak Büyürken) getirmiş.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. oyy yavrum yaa,haklı çocuk paket oyuncak paketi gibi ama.
    neyseki oyuncağına kavuşmuş :) öptüm çook Kuzey Tan'ı

    YanıtlaSil