26 Şubat 2012 Pazar

KUZEY TAN 3 YAŞ GÜNLERİ






Oğlum oğlum 3 yaşında koca bir adam oldu. Nasıl sevgi dolu nasıl arkadaş canlısı. Sokakta her çocuğu "arkadaş" diye seslenip muhabbet eden. Yetişkinlere "afedersiniz" diye başlayan cümlelerle "bakar mısınız? nasılsınız? " diye muhabbet kurmaya çalışan bir sosyal böcek.

Son zamanlarda sinir bir hal içinde de ayrıca. Bu davranışı evde sinirlenme kızma inat modunda. Tamam bunu bizden öğrenmiş olabilir şu 3 hafta içinde:((

Ayrıca not etmeden duramayacağım. Okulda çok hoşlandığı bir kız arkadaşı var. Anlata anlata bitiremiyor. Soruyoruz "babanne mi?.... mü?" cevap:"anne" evet oğlum ne sorarsanız sorun annesini seviyor. tam bir YALAKA oğluş. (Not:  küçük Damla nın "Köfte" si= Kuzey Tan nın "Annesi" ne denk geliyor)

Arkadaşları için hep birşeyler yapmak istiyor. Aşağıdaki cuma sabahı arkadaşları için yaptığı kek. İçine çilekli nesquik kattı. Aynı pastadan Bilge teyzemizin oğluşu Onur abisine de yapacakmış "senin için" diyecekmiş.

Ayrıca Son zamanlarda kedilere kedigillere taktı. Arkadaşımız Deniz abimiz ile yaptığımız değiş tokuş kedimiz ile yaşıyoruz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder