30 Ekim 2013 Çarşamba

5 Yaş Kuzey Tan Doğumgünü

Merhaba;

Kuzey Tan 5 Yaşına bastı. Yine doğum gününe 1 hafta kala büyüdüğünü fark ettik. Biraz isyankar biraz asi bir genç havalarına büründü. Ağlamayı silah kullanmayan oğlum, bu yeni yaşında bizi ağlamakla tehdit edip ağlama moduna geçmeye başladı. Halen sevgi dolu, cilveli, nazlı :))

Bu sene Doğum gününü 3 pasta ile kutladık. Eve sığamadığımızdan  asıl partiyi 2  ye böldük.

1. 21 ekim akşamı baba oğul ve ana çekirdek aile olarak kutladık. Aslında kapı çalsa gelse birileri sürpriz mutlu olurduk.

2. 1.grupcumartesi kuzenler yeğenler üniversitede beraber büyüdüğüm 20yıllık arkadaşlar ve Kuzey Tan beyin kankisi E...(özel davetli). Akşamına Kuzenleriyle beraber uyuduk.

3.Parti davetlilerimiz Kuzey Tan ın beraber büyüdüğü ve büyüyeceği arkadaşları. (Doğum gününde zaten" baba olunca da görüşmeyi" dilemiş)

Ne mi yaptık doğum gününde , Şımardık hopladık zıpladık yedik içtik. ANGRY BIRDS doluydu her yer:)))

Ağlamalar zırlamalar bu sefer beylerden geldi. Yüzündeki maskeden dolayı çizilen B...; oyuncağını bulunamayan ve Kuzey Tan ayağına bastığı E.. ve kendine ayırdığı su şişesi başkası tarafından içilen Kuzey Tan bey ağlamaları vardı 4bir yanda. Kızlarımız sakin ve genç kız havasındaydı. Bu arada geçen doğum günlerinden farklı toplamda 5 tane 1 yaş altı bebeğimiz davetliler arasındaydı:)) her sene bu şekilde artış olacaksa:)))))

NOT: Bugün ayrıca Cumhuriyetimiz, Türkiye'miz, Özgürlüğümüz 90 yaşında. Nice yıllara . (sabah okulda törene katıldık)














1 yorum:

  1. Doğum günü kutlu olsun yakışıklının bu arada bana da iyi bir doğumgünü partisi teması fikri doğmuş oldu akşam Tarkan'a söyledim havalara uçtu bizde böyle bir tema yapacağız belli oldu teşekkürler

    YanıtlaSil