12 Mayıs 2009 Salı

KUZEY TAN fotoroman




7 yorum:

  1. hehe bizimki Kuzey gibi cici cici okur mu 2 sayfası yırtık şimdiden:)

    YanıtlaSil
  2. fotoroman süper. Okuduğu kitap manidar. Ben de benimkini ortadan kaldırayım bari :) Ne olur ne olmaz. Zaten bu aralar bir pışpışlanarak uyuma sevdası çıkardı başıma.

    YanıtlaSil
  3. cok tatlisin sen masallahh, diger postlarini okudum gec olacak tabi biraz ama napiimm cok cabuk yeni post koymussun :P aksam uykusuna yatmamadaki huzursuzlugu disten kaynaklanabilir,benim kizimda öyle luyordu, kucakta uyumayan kizimi oksayarak uyutur hale gelmistim,birde dudaginin alt tarafinda kizariklik varsa yani hani insan dudagini sürekli islak tutunca catlar gibi olan kizariklik heh iste ondanda varsa disler yolda siz bekleyin derim ben :D

    YanıtlaSil
  4. Melek kokusu aynen dediğin gibi olabilir beklemedeyim. Umarım diştir.Yada annesi gibi inat olma yolunda. Daha önce babası gibi uysaldı.
    İlknur sen kitabı bir göster çok düşünceli bakarsa kaldır. Tiyoları alıyor bence kitaptan. "aaaa uyumama hakkım varmış. bak birde beni 8 de yatırıyorlardı."
    Birben, bizimki daha yırtma işlemine başlamadı ama yakındır. Şuan yazılara hayran hayran bakıyor.En son doktorda prospektüs aldı okuyor gibi mırıldanırken aşı oldu anlamadı bile. Doktorumuz gülüyor.

    YanıtlaSil
  5. Limon ve Kuzey Tan çok güzel, geriden geliyorum biraz ama yazayım dedim, kitap okuyan ve lambaya hayran olan da çok güzel! Tam patron bakışı var ama evet patron o!
    Saygılar :)

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin tekrar Tuğçe. Geriden geleceksin tabiki daha Duru 3 aylık.Çoğu zamnını Duru hanım alıyordur.

    YanıtlaSil
  7. Selamlar, bizimkini de bu kitabı okurken yakaladım geçen. Hehehe dumur, görmemişiz bu resimleri:)))

    YanıtlaSil