21 Mayıs 2009 Perşembe

YAZA HAZIRLIK ve KUZEY TAN



Ciciler aldık yaza hazırız.
Artık abi olduğumuzdan mıdır nedir? Birden çok büyümüşüz gibi geliyor.
Bakalım bu cumartesi doktor kontrolümüz var. Doktorumuzu değiştireceğiz. İlk defa başka bir hastaneye ve doktara gideceğiz. Bakalım memnun kalacak mıyız? Acıbadem Kozyatağı Rabia hanım. Durumu bidiririm.
Sonradan da yeni kuzeni ziyarete gideceğiz. Bakalım büyümüş mü? Aşağıda Kuzey Tan nın Kuzenine hastane ziyaretindeki hediyesi gözüküyor. Çok güzel bir sepet seker kurabiye aldı. ( tatlı yiyip tatlı konuşalım hesabı)
Bir hasır sepet arabası içinde çok hoş gözüken şeker kaplı kurabiyeler.
Anne notu: Uzun süredir gözüme kestirmiştim. Toprak yeğenim doğsun alacağım diyordum ve aldık. Çok hoş görünüyor ve şık. Tadına bakamadım. Bu cumartesi bakarım. Artık çiçek yerine bu hediye çok hoş oluyor. (diyabet hastalara olmaz) http://www.bonnyfood.com/



4 yorum:

  1. Neden değiştiriyorsunuz doktorunuzu?
    Kuzey Tan, Kuzen Tan;) beraber büyüyün olur mu. Halalık hayırlı olsun.
    Umut Ege'nin de yazlıklarını yıkadık hazırladık.
    Bu arada 21 Ekim- 21 Mayıs, ne çabuk geçti 7 ay değil mi.

    YanıtlaSil
  2. Evet zaman cok hızlı geçiyor.inanamıyorum abimler bebekle ilgili durumları anlatınca ilk günlere gittim.
    Doktoru hastane ile yaşadığımız bir problemden dolayı bırakıyoruz. Doktorlarımızı seviyorduk.
    Avrupa hastanesi FlorenceNightangele gruptan ayrılınca devlet hastanesi gibi çalışmaya başladı.Geçen ay ödemede kaba bir tavırla "git bu formu doktor doldursun." deyip doldurulması 15-20 dk sürecek bir form verdiler. Bunun üzerine olay büyüdü bende şikayet dilekçesi yazdım. sonrasında aradılar ama arayan kişi geri döneceğiz dedi. dönmedi.abimlerde o hastaneyi kullanırken Kadın doğum doktorum durumu konuştuk. yetkili benim yanıma gelmeden telefon edip ben suçlu gibi bana akıl verdi. Formu önceden alıp doktora muayene sırasında doldurtacakmışım. Bende "2.çözüm ve en basiti" dedim "bu hastaneye birdaha gelmemek." (bu arada beniilk arayan kadında aynı adda aynı ünvandı ama sesi çook farklıydı?????)
    ay çok konuştum.

    YanıtlaSil
  3. pişştt yakışıklı ... maşallah sana . allah nazarlardan saklasın annesi ! halalık hayırlı olsun,yeğenin de hayrı ve sağlığı ile büyüsün inşallah. hediyenizi de gördüm.ağustosta kızımın doğum günü var,inşallah ben de öyle bir sepet hazırlayacağım.yani planlıyorum şimdilik.o gün ne getirir bilemem =)

    YanıtlaSil
  4. Mine hoş geldin.
    Sepet süperdi. Tadına da baktım. Tadıda super. Doğum günü için inanılmaz bir süs olur.
    Ben linki eşime de göndereceğim. anlar heralde.

    YanıtlaSil