31 Ekim 2009 Cumartesi

TURKUAZOO, DOĞUM GUNU KUTLAMASI, KUZEY TAN


AAAA yine tören. Sabah 7:00 de uyanan oyun isteyen Kuzey Tan bey bu sabah uyanmama kararı aldı. Saat 9:00 da kahvaltıya gidecektik, hadi oğlum :(

Uyandı uyandı.

Bugün babacık doğum günü. O N. teyzeyi arkadaşıyla buluşması için taaaa karşıya götürmek zorunda kaldı. N teyze akşam öyle bir rol kesti ki ben bile gerçek sandım. Sonra baba T. ile buluşmayı önerdi. AAA hiç aklımıza gelmedi. (Öyle diyeceğini biliyordum:)))
Kahvaltı için buluştuk masada bir bir yalanlarımı anlattım. Gelemeyen arkadaşlar için durumu anlattım.

Yalanlar (yalan değil oyunlar)

*N. arkadaşı ile buluşucak.

*T. saat 10:30 da gitmesi gerekior. Çok kalamayacak bizimle.

*Kuzey Tan doktoru cumartesi yokmuş. (baba ısrarla cts doktor randevusu al dedi.)

*Öğleden sonra başabaşa bir pasta keseriz.

*......

Babacık benim doğum günümde oyuncak müzesine götürmüştü bende Akvaryuma:)))
Köpekbalıkları ile birde yüzseydi super olurdu. Yaş 35 ve eşim köpekbalığı ile yüzüyor. Korkutucuda olabilirdi.intikam intikam.

Turkuazoo benim 1993 yıllarından beri hep Istanbulda olmasını istediğim hatta yatırım yapmam gerekse yapacağım birşeydi. (tabiki hiç o kadara yatırım yapamayacağıma göre hayali güzeldi.)Tebrikler yapmışlar.



Gelelim 1-2 izlenimimize:
ForumIstanbul un yanında (altında). ForumIstanbul tamamlanmadığından heryer inşaat ve karışık. Yağmurlu bir havada yürü yürü bu kapı değil o kapı değil sonunda geldik. Personel çok hevesli ve güler yüzlü.


Güzeldi, huzurluydu. Kuzey Tan peşinde koşmaktan anlamadım. Tam anlamıyla da tamamlanmadığını düşünüyorum. Tamamlanınca daha da güzel olacak bence. Sonradan tekrar gitmeliyim.


Gelelim 1 yaşındaki Kuzey Tan a. Mutlu oldu. Özellikle To. ın peşinde dolaşıp onu gözleriyle takipteydi hep. Balıklara hayran hayran baktı. Yemek sanmamıştır umarım.

Tünelde yürüyen platforma hayran kaldı. amaç yere bakmak değildi ama oğlum başı yerde platformu seyrederek dolaştı. Kesin düşüncesi (bir yerlere ulaşmam için beni zorla yürüttüler bak burada teknoloji varmış. Kandırıldım kandırıldım.)

Bebek odası diğer yerlerinki gibi küçücük tıkış tepiş değil. Gerçekten huzurlu havadar ve geniş. Daha içi tamalanmamış ama iki tane sandelye. Üzerine birer şal bırakılmış. 3 alt açma ünitesi (2 si duvar tipi), bir el dezekfentanı, su sebili olan gürültüden uzak huzrulu temiz kokan bir odaydı. Diğer yerlerde küçücük bir çöp kovası olur burada buyuk ve temizdi. Dekor yapılmalı, lavabo şart.

Gelelim babaya:
Babamız Turkuazoo da işe girmek istiyormuş:))) Sadece yüzecek sanıyor kendisini.Çok eğlendi. Çocuklar gibiydi(k). Yapmadığımız yaramazlık kalmadı.


Ay çok yorulduk. Daha doyamadım da . Bir gün Kuzey Tan sız huzuru bulmak için tekrar gideceğim. Daha anlatacak çok şey var ama yoruldum.


2 yorum:

  1. doğumgününüz kutlu olsun.
    Pastanıza bayıldım.harika göürnüyor.
    Amaaaaaaaa en güzeli de kuzeytan.çok şeker, çok güzel, muhteşem bir delikanlı.Maşallahhhh...

    YanıtlaSil
  2. Esine nice seneler diliyorum FAtma. B iraz gecikmelide olsa kutlamak istedim.bana gönderdiğin maili okunmadı olarak saklıyordum ama bulamadım:( öncelikle top aktiviteleri bizimkiler için güzel.evde 200 renkli topun bulunduğu oyun havuzu var.onunlada aktivite yapabiliriz.yalnız bu haftasonu için,kuzenimin oğlunun dogumgunu olduğu için bulusamayayagiz.dogumgunu kosturmacasindan ancak Cevap yazabildim.kusura bakma.önümüzdeki Cumartesi benim için uygun,tabi eğer dizede uyarsa haftaya buluşalım.

    YanıtlaSil