11 Kasım 2009 Çarşamba

RÜYA


Sabaha karşı bir rüya gördüm halen etkisindeyim.
Halen gözlerim doluyor.
Kuzey tan ile evdeyiz oynuyor. sonra ben o yatak odasında iken gözden kaybolduğu sırada unutup onu işe gidiyorum hatta arabaya binip bayağı uzağa yola çıkıyorum. Yolda aklıma geliyor. İnanılmaz bir acı hissediyorum. Ağlıyorum. Nasıl unuttum nasıl unuturum diye. İki göğüs kafesinin ortasında aşağıya doğru inanılmaz bir acı ve gözyaşı. Kardeşimi arıyorum. O eve geldim ben diyor.Kuzey Tan nasıl diyorum ve uyanıyorum. Gözlerim yaşlı.İnanılmaz bir şuçluluk duygusu ile.

4 yorum:

  1. Buna benzer bir olay da ben yaşamıştım kızım yaşına girmemişti henüz.Tam hatırlamıyorum ama, yaklaşık 1 hafta Ece'nin kıçında gezmiştim !
    Anneliği yaşamayan bilemez, bebeklerimiz bizler için o kadar çok anlam yüklü ki; onlarsız olmak, onları düşünmeden bir an geçirmek imkansız!
    Rabbim bizleri onlardan rüyada dahi ayırmasın İnşallah !

    YanıtlaSil
  2. rüyası bile çok kötü
    allah bizi onlardan ayırmasın,
    geçen gün oğlum babasının alyansını almış
    parmağına geçirmeye çalışıyo
    ay ben bi duygulandım sende evlenicekmisin annecim alyans mı takıcaksın die,yaşlar süzülüverdi gözlerimden,
    annelik başka bişiymiş gerçekten,


    canım senin mimin var benim blokta,

    YanıtlaSil
  3. Kıyamam sana.Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu tarz şeyler.Bende öyle kötü kabuslar görüyorum bazen ve çok etkileniyorum.Hayır olsun diyelim..

    YanıtlaSil
  4. bende çok görüyordum böyle rüyalar.hep kızımı yatağında bırakıp işe gittiği görüldüm.sonra aklıma gelirdi deli olurdum, abartısız senin hissettiklerinin aynısını hissederdim.epey bir süre böyle rüyalar gördüm.sonrasında işe başlayınca annemin bakacağı kesinleşince bu rüyalarda son buldu.1 ay kaldı işe başlamama ve anneannemizin gelmesine.

    YanıtlaSil