9 Ocak 2010 Cumartesi

DENİZ ve KUZEY TAN OYUN ARKADAŞI (2)


Merhaba Ben Kuzey Tan . Şuanda tam 14,5 aylık bir küçük adamım. Neler yapıyorum neler. İnanamazsınız:)
Uzun zamandır yazamıyordum. Çok yoğunduk. Laptop umuz bozuktu. Bugün oldu. Hemen Bugünü anlatayım dedim.
Bugün arkadaşım DENİZ ile 2. kez buluştuk. Bize geldi Deniz. Gelirken Sevil Teyze bana çok güzel kurabiyeler, balonlar ve kitap getirmiş. Teşekkür ederim çok güzeldi hepsi. Bakın sizde görün kıskanın








Acemi annem akşam bize aktivite olsun diye resimler hazırlamış. Çok güzeldi resimler ama tadına bakmaya kalkınca elimizden aldılar aktivitemizde son buldu. Daha erken heralde bu aktiviteye. Dişim kaşınıyor anlayın beni. 6 dişle olmuyor bu sayı artmalı.



Çok güzel oynuyoruz. Hatta bir ara Deniz bana kocaman kocaman sarıldı. İnanamadı anneler. Tabiki bende şaşırdım ve düştüm. Ne olduu diye.

Aşağıda mutlu oyunlarımızı seyredin. Deniz  saklanıyor bende buluyorum. Ceeeeeee.

sonra bitap düşmüş halde uyuya kaldım. Annem Denizin hediyesi kitabı yanıma bırakmış. Kalkınca okumam için.
Okuyacağım.














Anneden notlar: Kuzey Tan bey ve Deniz bey çok güzel oynadı. Ben ama şuanda Kuzey Tan baskısı ile yazamıyorum. elleri ve çenesi benden hızlı çalışıyor. Artık Burdayım. İzleyin bizi. Yazacağım çok şey var.

Yanıt veremediklerim özür dilerim
Bloglarınızı takip edemedim özür dilerim.
Yeni sevenlerimiz hoş geldiniz.

3 yorum:

  1. hayranım kuzey tan'a çokk tatlı.. maşallah nede güzel çıkmışlar fotoğraflarda..

    YanıtlaSil
  2. Hediyeleri beğendiğinize çok sevindim. Umarım kuzey kitabı sevmistir. Biz hayvanlar versiyonunu denize aldık kartların çıkıyor olması Deniz'in hosuna gitti e tabi eslestirmeyi öğretmek icinde benimde. Kurabiyeler çorba ve misafirperverliğiniz için çok teşekkürler. 2 hafta sonra bize bekliyoruz. İki kankayı ozletmeden sık aralıklarla gorusturelim.

    YanıtlaSil