8 Şubat 2010 Pazartesi

EY KOMŞU

Komşu komşu huuuu.

Üst katta çocuk var veee sen bunu biliyorsun.
Buna rağmen..............
Gece gündüz yüksek sesle müzik dinlemek niye??
Aynı parçayı 10 kere üst üste çalmak niye??
3 aydır gece gündüz gürültüyle tamirat yapman peki.............
Gecenin 22:00 da matkap çalıştırmakta amacın ne?
Yok olmadı çekiç ile devam etmek....


Saat 00:00 olmuş sen bebeğimin odasının altındaki oda da bağıra bağıra konuşup uyandırıyorsun oğlu mu.

Sabrım taşmak üzere......................................

8 yorum:

  1. Ayyy aynı dert bende de var vallahi.
    İlk evlendiğim sene, yanlışlık yapıp, yatak odamı, onların oturma odasının altına gelen yere koymuştuk, baktık ki bangır bangır sesler gitmiyor, tv sesinin kumandadan kısılabileceğini bilmiyorlar,maçları naklen bizim evden dinleyebiliyoruz;yatak odasının yerini taşıdık.
    Sonraları samimi oldukça, tepemize çivi gibi çakılan topuklu terlik sesini anlattım, olmadı.
    2 yaşında çocuğu var ve halen gece 1'lere kadar tv sesi sonda.Salonlarımız altlı-üstlü denk geliyor (malesef),ben susmak ihtiyacı duyuyorum çoğu zaman!
    Ece tam gözünü kapatıyor,
    (ki yatak odasında, kapıları kapatıp uyutmaya çalışıyorum) TAAAKK .. birşeyler devriliyor, sandalye veya eşyalar çekiliyor, alkışlar, kahkahalar yükseliyor,tv desen halen aynı tonda dinleniyor ... Derken kızım,yattığı gibi kalkıyor.Oğlunun salıncağı var evde, onda sallanarak uyuyor.Salıncağın gıcırtı sesleri de cabası tepemizde sabah - akşam vs...
    Ben 4 senedir söylüyorum, aynı taaasss, aynı hamaaaammm ...
    Allah kolaylık versin,anlarsa ne ala vallahi !!!

    YanıtlaSil
  2. Ben derim ki usenme polise sikayet et. Belirli saatten sonra gurultu yapmaya haklari yok. Uc sene cektim tam. Ust katimda tadilat bitmek bilmedi. Gece 10da matkap, pazar sabah yedide supurge. Neler neler. Cocuk yoktu katlandim sonra da kesildi zaten sesler.

    YanıtlaSil
  3. Allah sabır versin valla.
    Çok zor gürültü çekmek..Hele de çocuk olunca..

    YanıtlaSil
  4. Hiç düşünmem iner uyarırım,olmadı yöneticiye şikayet ederim.Siz sessiz kalırsanız adam yanlışını göremez, çoluğu çocuğu onun gibi davranır,nesil böyle devam eder ve bir süre sonra toplum içinde kabalık normal karşılanır.

    Ben bu konularda çok sivrilirim, susmayın uyarın:))

    YanıtlaSil
  5. Ah kıyamam nasıl da uzamış dudaklar...Bildiğim kadarıyla tamirat işleri, büyük olsun küçük olsun fark etmiyor iş saatleri içinde yapılabiliyor. Tabii diğer taraftan saygısızca yüksek sesle konuşmak maalesef ki kurallarla düzeltilecebilecek bir mevzu değil...Ama bence de hiç üşenme ve her seferinde in aşağıya...
    Geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  6. o alt dudağı büzmelerine dayanamıyorum ben bebeklerin ne kadar tatlısınnn sen öyle Kuzey, komşu yüzünden mi büzdün minik dudağını? annen kızsın onlara :)

    YanıtlaSil
  7. Fazla sinirlenmeden ara ara sakince uyarmakta fayda var. Ben sabredip sabredip Ilgaz'ın 40 ateşli olduğu bir gece komşuyu haşlamaya çıkmış, kadın beni kocasının sinirli bir insan olması ile tehdit edince gözüm dönmüştü :(
    Bir anda Gökhan'ın merdivende "Damla?" demesiyle silkelenip kendime geldim. Fazla sabrın sonu iyi değil.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler destekleriniz için.

    YanıtlaSil