29 Mart 2010 Pazartesi

Kuzey Tan ZIP ZIP ZIP

Anneden Not:
Kuzey Tan bey 2 ündür zıp zıp zıp. Kanguru oldu galiba. Evet 2 ayak zıplamayı deniyor. Nerden gördü bilmiyorum. Enerjisi bir üst seviyeye geçti.Zıplarken 10 defa deniyor. İlk önce sırayla sağ sol veya sol sağ ayak zıplıyor ve sonra birden 2 ayak zıplıyor ve ileri doğru düşüyor.Bu zıplamayı da çok sevdi. Düşüyor kalkıyor tekrar zıplıyor. veeee en güzeli bizi de elimizden tutup zıplatıyor.
Veee
Kendisi 6 yaşındaki abi ablaları ile aşık atıyor. Cumartesi Defne ablasının doğumgünü planı yaparken Defne ablanın doğum günü haftaya ertelendi. Pazar günü Kerem abinin Doğum gününe gittik. Çıldırdı. Abiler ablalar koşuyordu. Kuzey Tan tam koşuyor onlar geri dönüyordu. Burada " sen giderken biz dönüyorduk ufaklık " lafı yakışır.
Biraz yaşına uygun düşmese de (ben de çocukluğumdan beri çok ışıklı, gürültülü, havasız eğlence yerlerinden hoşlanmamaışımdır.) Kuzey Tan direksiyon sevdasından dolayı mutluluktan çıldırdı.
Cumartesi de TepeNautilusu birbirine katarken bu kadar mutluydu.
Sen mutlu ben mutlu.

Kuzey Tan dan Not:

Annemin kilolarında bir değişiklik göremiyorum. Dur ona spor yaptırayım.
Hadi anne koş peşimden Tepe Nautilusu koşalım.
Hadi anne koş Eğlence merkezini koşalım.
Hadi anne zıpla zıpla biraz erir o kilolar belki.

2 yorum:

  1. Kuzey Tan zip zip :) Kuzey Tan kendi enerjisini yakmak icin yolu bulmus. Bu arada anne baba telef olsa da kim takar :))

    YanıtlaSil
  2. İlknur, O gün sonunda ağlıyacaktım yorgunluktan. belim sırtım kollarım 3 gün ağrıdı.
    Toprak ana, Güler güle rtüm çocuklar güler. Biri de Toprak.

    YanıtlaSil