25 Mart 2010 Perşembe

Teşekkürler Playskool

"Yaramaz Toplar" oyuncağını bilirsiniz. Belki sizde de vardır. Kuzey Tan a ilk geldiğinde çıldırmıştı. Toplar evde sağa sola kaçıyor Kuzey Tan peşinde mutlu mesut koşturuyordu. Müzikler çalıyor oyuncağın etrafında Kuzey Tan dönerek topların dansına eşlik ediyordu.Sonra çıkan dişlerinin etkisiyle o güzel toplar dişlendi  toplar ezildi büzüldü ve şekilleri bozuldu.Oyuncağın içine şıkışıyor ve Kuzey tan nın sinirlenmesine neden oluyordu. Bizde sakladık oyuncağını. Geçenlerde şekilleri bozulmuş toplarını buldu. Oyuncağını aradı ve istedi. Ben de verdim.Topları biraz düzeltmeye çalışıp, topları içine attık ve yine sıkıştılar. Kuzey Tan çıkar diye bağıyor bende çıkmamasına sinirleniyordum.
Hemen o akşam Playskool a mail attım. Yedek topları nereden bulabiliriz diye.Bu ne hız hemen yanıt vermişler "adresinizi gönderin, hemen gönderelim" diye. Çok mutlu olduk. Toplarımızda hemen geldi. Kuzey Tan mutluluktan koşturdu. Oyuncağı çalıştırdık topların zıplamasını seyrettik. Sağa sola kaçan toplara koştu. Bütün gün elinde 1 topla dolaştı. Salonun ortasında duruyor oyuncağı, gidip gelip çalıştırıp kendine yeni bir top seçiyordu.
Playskool sadece oyuncakları ile değil, inceliği ile de bir çocuğu ve annesinide mutlu etti.

7 yorum:

  1. aklinizda olsun, bu toplar da giderse :) playskool un ayrica 5li olarak satilan toplari var, onlar da giriyor olcu olarak uygun :)

    YanıtlaSil
  2. Hangi topları? Fırlatabiliyor mu rahatlıkla?

    YanıtlaSil
  3. Playskool çok bakımdan başarılı bence de...İyi eğlenceler Kuzey Tan 'a :)

    YanıtlaSil
  4. Müşteri memnuniyetine çok dikkat eden bir firma...Bravo...

    YanıtlaSil
  5. Ben bu toplardan bulamiyorum playskoolada ulasamiyorum yardim edermisiniz lutfrn hu besli torplar nasil nerde yardimci olirmusunuzz

    YanıtlaSil
  6. Bi link atar mısın ben bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hasbro sayfasi musteri hizmetleri öneriler veya info mailine yazabilirsiniz. Benim zamanimdan beri site cok degismis ;))

      Sil