29 Mart 2011 Salı

SEVGİLİ ANNEM (KUZEY TAN'DAN MEKTUP VAR)

Selam Annem;

 Dünkü mektubunu aldım. (önce bu mektubu okumanızı öneririm).Üzülme bende bu potansiyele daha çok yazarsın sen.

 "Kişisel haklar,özgürlük var ama sözlükte."  demişssin çok haklısın anne. Benim geç uyuma özgürlüğüm ve çikolata yeme özgürlüğümüde konuşsak bir ara fene olmaz. hatta TV izleme özgürlüğüm,.............gibi sıralasam bitmez.

Annecim, Adımı bilmiyormuş gibi arada saçma sapan sorular sormuyor musun???? Anlamıyorum bunamaya mı başladın. Adım, adın, baba adım, evimiz nerde, yeter öğren artık. Senin yaşlılığında çekilmez yani..

Zıplama boyutun. Kendini aştın konudan konuya aktiviten aktivideye bir zıplıyorsun şaşıyorum...

Düşünme olayını da arttırdın. Yaptığım hareketlerden abartı sonuçlar çıkarıyorsun. Biraz pimpirikli anne oldun. Yok oradan bakarken düşersem. Ne var 5. kat camını açıp aşağıya bakmayı denesem. Yada kaydıraktan yüzü koyun kaysam . Sandalye ile yaptığım aktivitelerede en gel oluyorsun. YA DÜŞERSEM diye.

Yemek olayın; Tek kelime ile MAŞALLAH. Görünen köy, no kılavuz. Ne versek yiyorsun. Kilo almış başını gidiyor. Yaz geliyor hadiii.

Oyuncaklar; Benden çok heveslisin. Kağıt, karton, şişe, kutu ilginç oyuncaklar yapıyorsun ve eğleniyorsun. İstersen bir LEGO alalım bana, ikimizde oynarız. Bu arada oyuncak toplama oyunun hiç hoş değil. Sakladığın oyuncaklarıda geri vermeyi unutma. Hepsinin arka balkonda poşetlerde olduğunu biliyorum.

Arkadaşlık; En iyi arkadaşın BABAM. Biraz benimlede paylaş babayı , ben de oynayayım onunla.

Oğul; Senin işten ayrılman ile biraz daha bana mı bağımlı hale geldin anlamadım. Ama dışarı giderken izin istemen çok hoş.  "tamam" deyip yolluyorum ve gülümseyerek gidip, koşarak mutlu geri geliyorsun.

EK: Lütfen artık pilav yap


FOTO sen yokken babam çekti. Sonuç. izin vermesende yapacağım. ÖZÜYY




3 yorum:

  1. bayılıyorum bu mektuplara.:))

    YanıtlaSil
  2. ne kadar büyümüş görüşemedik çok uzun zaman olldu:(

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler yasemin.
    sevil; hadi gelin bir ara.

    YanıtlaSil