26 Nisan 2009 Pazar

Bir Cumartesi



Her doktor kontrolümüzden sonra arkadaşlarla, kuzenlerle, kardeşlerle veya birileriyle buluşuyoruz.Bu cumarteside 6. ay kontrolü olduk.
Doktor kontrol özet: Kilo 8.700 kg; boy 68 cm.,diş bir ay daha yok, herşey normal, geçen gripten eser kalmamış, bu ay ek besin başlangıç ayı (kocaman bir listemiz var. sonradan paylaşacağım).Doktor kızdı biraz bırakın sürünsün kucakta tutmayın dedi. Daha tam dönemiyordaa. Bugun çalıştık dönüyorda, kolunu düzeltemiyor ağlıyor.
Sonrasında abimler (onlarda 1 ay sonra bir bebek sahibi oluyor.), amca Gökhan ile Beşiktaşta kahvaltı yaptık. Kuzey Tan da çok eğlendi. Amcalar dayılar kucaktan kucağa ve değişik bir ortam. Güneşin tadını cıkardık güzel sakin bir ortamda güzel bir kahvaltı yaptık.
Sonra emzirme saati geldi ve biz D.E. (2 yaşında çok yakışıklı bir abi) ye gittik. D.E halen Kuzey Tan dan uzak duruyor. Kuzey Tan götürdüğü hediyeye saldırıyor D.E onu uzak tutuyordu. Bakalım nezaman D.E abiyle oynayacak.
1 saatliğine eski günleri anmak için okulumuza indik. Rüzgarlı olduğundan çok keyif çıkaramadık ama oğlumuza babası ile tanıştığımız dolaştığımız yerleri gösterdik.
Akşamüstü D.E abinin uyumasını fırsat bilerek mama sandelyesinde keyif yaptı, D.E abimizin oyuncaklarının ve G. teyzenin keyfini sürdü.
Güzel bir cumartesiydi. Akşam yine uyku saatimizde evdeydik. Yolda uyuduğu için 30 dk daha geç yattı ama çok iyi uyudu.
Şuan yoğurt yapmayı deniyorum. Oldu gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder