26 Ocak 2010 Salı

KUZEY TAN ' dan 2009 Yılı Ödülleri.

2009 yılında neler oldu neler bir göz atalım.

Annem 12 Ocak 2009 da Bu bloggu açtı. Aslında 1-2 hafta önce  ............ bahsetmişti. İlk başta diğer blogları okudu. Korktu "ya yazamazsam" eskiden çok iyi yazdığından hep bahserderdi. Kaybetmişti bu yeteneğini. Galiba bir yerde düşürmüş veya unutmuş. Bu sebeple İLK ÖDÜLÜM Onu blog annesi yapan ............... blog annesine (doğumumda da yanımızdaydı.)

BİZE YARDIM EDEN, YOL GÖSTEREN BLOG ANNESİ: ..............................

Annem ilk günlerde yazıyordu. Yazılarını okuyan varmı bilmiyordu bile. Birileri okuyordu. Sonradan belki daha çok kişi okur muydu? Ama amacı benim büyüdüğümde okumam "ay bu annemde ne çatlakmış " demem di. Ama misafirlerimiz vardı. İlk bize misafir olan (daha önceden tanımadığımız) BİRBEN di.

İLK MİSAFİR BLOG ANNESİ: BONCUK GÖZLÜM

Aaa annem yazıyordu misafirler (daha önceden tanışmadığımız) blogguma mesaj yazıyorlardı. Bize ilk hoşgeldin diyen kişiiii. TUNA ydı. Sizde hoşgelmiştiniz.

İLK YORUMCU MİSAFİR BLOG ANNESİ.: HÜLYA'NIN TUNASI

Arkadaşlarımız oluyordu. Annem yazıyor, okuyor, yazacaklarını düşünüyor, kimi zaman yazıyor kimi zaman yazamıyordu. Bir ara blog annelerinin gerçek olmadığını düşünüyordu. Uzaydan gelmişlerdi ve hiç biri yoktu. Sokakta tanıdık görebilir miyim diye bebeklere bakıyordu. Yoktu bir tanıdık. Bir gün bir blog annesi buluşalım dedi. Annede olur dedi. Bugün yarın derken buluşamadılar. Annem doğum gününde şans eseri kalabalıkta tanıdık bir yüz gördü. Emin olamadı gözleri ile aradı. Heycanlanmıştı. veeeee Arkadaşım Deniz ve annesi ordaydı.

EN GERÇEK BLOG ANNESİ: DENİZ'DEN HABERLER

Ooo herşey güzel gidiyordu. Annem blogguma yazılar yazmayı çok sevdi. Hep bir yerlere bir notlar yazıp saklamayı severdi. Bu da benim için sakladıkları olmuştu. Yorumlarınızıda seviyordu. Onlarında arkadaşlarım ile arada bağ oluşturacak köprüler olduğunu düşünüyordu. Kendisi yıllar önceki arkadaşlarını bulmak için ne kadar uğraşmıştı.Bizim hep yanımızda olan ve olacaklar vardı. bu blog olayında da öyle oldu. Bu sebeple en çok yorum bırakan annemiz....

EN YORUMCU ANNE: .................


Bizi sevenler çoktu. Anneminde çenesi durmuyordu zaten oda başkalarına misafir oluyordu. Misafirlerimiz bize geliyordu. Bu sebeple son ödülüm

EN İYİ BLOG ANNESİ: ŞUANDA BU YAZIYI OKUYAN veya OKUYAMAYAN HEPİNİZ

Ellerinize sağlık anneler. Bizler büyüdüğümüzde bize çok kıymetli anılar bırakmış olacaksınız. Sıcaklığınızı okuyacağız bu yazılarda.

Gelelim Bu blog içi durumumuza.

EN ÇOK OKUNAN GÜN:

"DOGUM GUNUM"  Yazısı 82 okuyucu ile rekorumuzu kırmış.


EN ÇOK YORUMLANAN GÜN:

"KORKTUK." yazımız 14 yorum almış.


EN ÇENEMİZ DÜŞTÜĞÜ AY:

MAYIS ayı ve EKİM ayı . (Ekim ayı doğum günü ayı olduğundan çok dolu)


Buradan anlaşılan iyi günde kötü günde hep yanımızdaymışsınız. Bu arada ben kendime de ödül veriyorum. 15 aylık yatağında uyuyup blog yazan küçük adam ödülü:)

ÖDÜLÜNÜZE GELİNCE BENDEN ÖPÜCÜK



2 yorum:

  1. Odulumuz için coook teşekkür ederiz :) bendende sana kocaman bir ödül son günlerdeki yüzümü Güldüren yazıların için .devamını bekliyoruz lütfen :)

    YanıtlaSil
  2. süper fikir, süper ödüller:) Tebrik ederim:)) Bir de bana mail adresinizi yazabilirseniz sevinirim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil