3 Mayıs 2010 Pazartesi

Güzel Kokular

İnnamıyorum bu çabalarına.
Birden yatak odasına koştu. Yavaş yavaş arkasından gittim. Sifonyer in üsten ikinci çekmecesini açmış ayağını uzatarak çıkmaya çalışıyor. Yatağa uzandım izledim. Amaç ne? Yan gözle bana baktı "müdehale etme" der gibi. Etmeyelim oğlum meydan senin. Amacım sadece seni korumak seni engellemek değil.

Ayağını ısrarla üsten ikinci çekmeceye uzatıyor ve yetişemiyor. O çekmeceyi itina ile kapattı ve üsten 3 çekmeceyi açtı . ayağını ona uzattı.Evet ayağını süper kaldırıyor ama yine amacına ulaşamadı. Ayağını indirdi. Yerde birşeler aradı. Terliğimi aldı, ayağının altına koydu tekrar denedi. Yine olmadı. Onuda kapattı üsten dördüncü- alttan 2.- çekmeceyi açtı. Evet buna yetişiyordu. Ayağını içine soktu. ama doğrulana kadar çekmece kapanıyor ayağa kalkamıyordu. Şifonyerin üstüne uzanmak için uğraşıyordu.4. çekmeceyi de kapandı. Biraz boynu bükük şifonyerin üstüne bakıyordu. Bana baktı. Bende " bir çekmece daha olmasın bakmadığın "dedim. Sevinçle en alt çekmeceyi açtı. Kenarına bastı ve hedefe ulaştı.

Hedef: Parfümlerimiz.
Aradan babasının parfümünü buldu.
Çok sevindi. Elinden alamazdım. Çok çabaladığı bir şeyi elinden almak hevesini kıracatı. Koşarak salona gitti. Kapağını açtı. Kokladı. Sonrada üstüne sürdü. Babası peşine düşünce sıkı sıkı avcunda sandelyelerin altına kaçtı.

Anneden Not: Ishal olmuş bizim adam."Kötü Kokuyor" diye dün ve bugun dalga geçtiler. Bu yüzden yapmıyordur heralde. O kadar da değil.

9 yorum:

  1. :)) aferin kuzeye.Babasının parfümleri ne ortak gelmiş.Çocukların böyle çekmeceleri kullanarak tırmanmaları beni korkutuyor.Hep düşecekmiş gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Cok gecmis olsun. Icerlenmis bak kucuk kuzu koku laflarina :) O daha sut kokuyor ya nasil kotu koksun.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun, babalara ortak negüzel benim oğlumda babasına kızıyor parfüm kullandığında :)))

    benim pafümmmm diye :))

    YanıtlaSil
  4. Helal olsun sana da..
    Kuzey'e de.
    Onu azminden dolayı seni de sabrından dolayı kutluyorum.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler arkadaşlar.
    Abide; Tırmanmayı bari benim yanımda yapsın.Öğrensin diye düşünüyorum.
    İlknur; süt mü??? yok bu süt kokusu değil di.. çook kötüydü.
    Elif;Bakalım daha nelere ortak olacak. Baba bir gün yılmasın.
    Dilek;Sabır mı benden biraz uzaktır ama Kuzey Tan ı eğlenmek ve küçük şeylerden mutlu olmak için izliyorum.

    YanıtlaSil
  6. ay şu her şeye bir şey diyen anne tiplerinden sinir oluyorum ama çocuğun kaka durumuyla ilgili aly etmesinler bir daha sakın ha çok ciddi bir durum hemen engel ol annesi. Kuzey'cim çok geçmiş olsun cicim ama senin kendi kokun o parfümün kokusuna bin basar eminim:)

    YanıtlaSil
  7. istedikleri zaman nasılda azimli oluyor bu canavarlar :))

    YanıtlaSil
  8. Anne yazar, haklısın herşeye karışmak çok kötü. Ben de kendimi tutmak için uğraşıyorum.Daha öğreneceğim. (normalde bile herlşeye karışan bir insanımdır.)Oğlumla dalga geçenlerin icabına baktım. Yavrusuna dokunulunca anneler bir aslan oluyor:))
    Burcu inanılmaz oluyorlar. Hep o azimlerini korusunlar:)

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil