30 Nisan 2012 Pazartesi

KADINLARDA ÇANTA TAKINTISI

Kadınlarda el çantası takıntısı vardır. Caddede gezerken dikkat edin küçük hanımlara el çantalarına yapışmışlar "çıkkıdı çıkkıdı " geziyorlar.

Bu okula giderken kucağında kitaplara yapışarak
Belli zaman sonra belki küçük bir köpeği el çantası gibi dolaştırarak ortaya çıkıyor.

Zaman geçiyor kendine sevgili yapıyor bu seferde el çantası sevgili oluyor. Kimi zaman gerçek el çantasıda sevgiliye veriliyor ve el çantasını el çantası sanılan sevgili taşıyor.

Gün geçiyor evleniyor bu kızlar bu sefer sevgililer sadece koca oluyor. Kocalar el çantası olma görevini ediniyor. Hatta bu el çantası kocaların diğer görevde el çantasının içini doldurmak. Küçük hanımların görevide bu çantayı boşaltıp el çantası kocaya el çantası yanında bir sürü poşet taşıtmak. Koca WC kapısı önünde beklerken, mağzada giyinme kabini önünde beklerken bu çantayı korumak kollamak görevinde dir:))


Gün geçiyor bu küçük hanımlar anne oluyor... Bu seferde el çantası görevi devam eden babanın yanına el çantası bebeler ekleniyor. Bu bebeler annesi tarafından her yere sürükleniyor. Alışveriş merkezi, cadde, kauför, günler,... Çocuk oralara buralara isteği dışında sürükleniyor.

Çocuklar bağırsa çağırsa ağlasa "huysuz bebek" oluyor. Annesi kabinde cicilerini denerken el çantası bebelerin görevi onu uslu uslu bebek arabasında beklemek ...

Alışveriş merkezinde, restaurantta , cafe de annelerinin zevklerine hitap etmek. Açık havada parkta koşturmak varken, çocuk dostu bir restaurantta yemek yemek varken el çantası bebeler annelerinin sürüklemeleri ile yol alıyor.




İki kere düşünmek gerek: O da bir birey , hakları var , istekleri var. Gerçekten Alışveriş yapmak istemiyor ve parkta koşmak istiyordur.

Not: Bu güzel günde alışverimerkezinde zorla alışverişe zorlanan bebeler için yazılmıştır.

Coming Soon: Sırt çantalı anneler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder