4 Ağustos 2013 Pazar

BİR ÇOCUK, TATİL ve GÖYNÜK, ADRASAN

Biz bu yaz tatil yapmadık mı yaptık ama size yazmadık.

Oğlum araba yolculuğunda tam bir uyum içinde bu yüzden süper araba yolculuğu oluyor bizim için. 5 yıldızlı bir tatil köyünde oğlumun tam istediği gibi kaydıraklı bir otelde, yeşil mi yeşil ,bu da benim isteğim, bir yerdeydik.

Yüzdük yedik içtik eğlendik ama kalabalıktan sıkıldık. Turist arkadaşların sabah namazını takiben tutukları şezlonglardan rahatsız olup bu işi aydınlığa kavuşturmak için gece 1 de şezlonglara baktık boş, sabah 7:30 da  havlu bırakmaya gidince bir gördük yine dolu yine dolu..

Oğlum sarışın bebekleri ve kızları anlamadığını fark edince esmer bebek ve arkadaş avına çıktı. Nerede esmer onu arkadaş belledi. Dillinden anlıyor diye mutlu mesut arkadaş oldular. Özelikle Yusuf u çok sevdi. Ajan arkadaşım diyor halen.

Kaldığımız otel iyi hoşta ...bize açık büfe,  kalabalıkta yemek alma, şezlong tutma sıraları pek uymadı... İstanbul trafiği karmaşıklığı gibi oluyor bu tatil köylerinde

Sonra kesmedi bizi tatil, batıya doğru yol aldık. Kaş derken Adrasan da kaldık. Göynük tatilinden sonra bu sakinlik, bu huzur, bu durgun deniz hali, bu güzel ötesi yemekler bizi tekrar getirir buraya derim. Adrasan Hotel tatilimizi size başka bir sene tekrar anlatırız bence:))))



RESİMLİ ÖZET:

1. devamlı dondurma saatini gözledi. gerçekten dondurmalar çok güzeldi.



2. Kum dan kale olmadı bir türlü


3.Mısırsız sahil olur mu? Kalanlarıda yere bıraktık kuşlar yedi.



4. Dondurma dondurma


 5. Gece en sakin alanda biz Türk kahvelerimizi çaylarımızı içerken Kuzey Tan bey de sessizce oynadı.

6.Güneşlenme Keyfi var beyefendinin.


7.Çocuk kulübüne 1 kez girdi. Sahneye hiç çıkmadı. Ne umudum vardı wak wak dans edip kafa şişirecek ve bunca yıldır şişirilen kafamızın intikamını alacaktı.



8. Su topu oynarken simitten kayıp fena suya battı . Ama nefesini tutmuş ve ellerini çırpmış



ADRASAN : Sakin huzurlu bol kumdan kaleli bir tatil.









2 yorum:

  1. İyi günler
    2014 yazında 5 yaşındaki kızımla ve eşimle Adrasan da tatil yapmak istiyorum. Kaç gün kaldınız?Yemekler oğlunuz için sıkıntı oldu mu? Adrasan otel de fiyatlar nasıldı?Biraz açıklama yaparsanız sevinirim.

    Meltem

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Özgüzel;

    Biz bu yazda gitmeyi planlıyoruz Adrasan Otele. geçen sefer kısa süreli kalmıştık doyamadık.

    Adrasan otel fiyatları bungolav 180-200tl civarında olmalı çok emin değilim. öğle yemeği dahil değil.

    kaldığımız yerde kendi çocuklarıda olduğundan yemekler çocuklara uygun oldu. hatta ayrıca kuzey menüdeki çorbayı beğenmediği bir akşam özel çorba yapıp ayrıca getirdiler.

    Yemeklerin tadı bizim içinde gayet güzel ev yemeği tadındaydı.

    Çocuklu aileler etrafınızda olduğundan gündüzleri deniz kıyısında, akşamları akşam yemeği sonrası çocuklar hep beraber oynuyorlar. eğlenceli ve bir ortam oluyor.

    YanıtlaSil